Çağla Büyükakçay geri döndü! I Wimbledon İlk Hafta Geniş Özeti

Eda ve Mert ile Final Seti bu hafta özel bir bölümle karşınızda:

01:13 İlk olarak 8 ay önce Dünya Anti Doping Ajansı (WADA) tarafından yediği bir etten aldığı yasaklı madde sonrası lisansı askıya alınan ve yasal yollarla yaptığı başvuru İngiliz mahkemelerince haklı bulunarak aklanan Milli sporcumuz Çağla Büyükakçay programımıza bağlandı ve bu güzel gelişme hakkındaki duygularını paylaştı.
Çağla’ya sürprizlerimiz oldu. Milli sporcularımız İpek Öz, Altuğ Çelikbilek, Ayla Aksu, Pemra Özgen ve Enka performans tenisi baş antrenörü Bora Gerçeker yayına bağlanarak bu gelişmelerle ilgili düşüncelerini paylaştılar ve Çağla’ya olan sevgilerini ilettiler.

Programın 2. Yarısında Wimbledon ilk haftanın özetine geçtik.
29:18 İlk olarak erkekler 4.tur ve çeyrek final eşleşmelerine, covid pozitif sebebiyle turnuvadan çekilenlere, erken elenenlere, özellikle Sinner vs Alcaraz ve Kyrgios vs Tsitsipas maçlarına değindik.

57:34 Daha sonra kadınlar tablosuna geçtik. Turnuvanın 1 numarası Iga Swiatek’in elenmesiyle başladık ve aynı şekilde belli olan çeyrek final eşleşmeleriyle Pazartesi günü oynanan 4.tur maçlarına baktık. Serena Williams’ın turda yarattığı tek maçlık da olsa heyecanı, Merkez kortun 100.yıl kutlamasının heyecanını konuştuk, bekleriz.

Dilerseniz bu yayını podcast olarak da dinleyebilirsiniz: https://spoti.fi/3yBz00j 




Yorumlar

Popüler Yayınlar