Avustralya Açık'ta Kuralar Çekildi! Kadın & Erkek 4.tur ve çeyrek final tahminleri, Djokovic cephesinde sular durulmuyor!

Avustralya Açık’ta Kuralar Çekildi! Djokovic cephesinde sular durulmuyor, Nadal’ın şampiyonluk şansı var mı? Kadınlarda şampiyon kim olur?

Eda ve Mert ile Final Seti’nin bu bölümünde sevgili Mert Ertunga ile bol atmasyon içeren kadın & erkek kuralarını konuştuk!

Sezonun ilk Grand Slam’inde kadın ve erkek kuralarına geçip şampiyonluk tahminleri yapmadan önce:

01:37 Novak Djokovic’in pcr testinin pozitif olduğunu bilerek katıldığı fotoğraf çekimi, yaptığı açıklamaya gelen tepkileri ve genel duruma ilişkin yorumladık. Aynı durumda kadın bir sporcu olsa nasıl bir yaklaşım olurdu, sponsorlar, Avustralya Açık yönetimi ve Bakanlık yetkililerinin konuya yaklaşımını üzerine yorumlarımızı yapmıştık. Ancak bu sabah yeni bir gelişme oldu ve Novak Djokovic’in vizesi Göç Bakanı tarafından yeniden iptal edildi. Bu durumda avukatları tekrar itiraz sürecini başlatacak mı yoksa hemen sınır dışı edilecek mi şu an netleşmiş değil!

31:33 Kadın kuraları ile başladık ve şampiyon adaylarımızı paylaştık!

Heyecanlı geçebilecek ilk tur maçlarına, özellikle olası 4. Tur ve Çeyrek Final eşleşmeleri tahminleri yaptık.

01:14:48 Erkek kuralarına geçtik, özellikle Djokovic ve Nadal’ın yolu üzerinde durduk ve bu majörde beklentilerimiz olan oyuncular, güzel eşleşmeler ve olası 4.tur ve çeyrek final eşleşmeleriyle yayını bitirdik.

Bu videoyu dilerseniz podcast olarak dinleyebilirsiniz: https://spoti.fi/3Gn94Ih




Yorumlar

Popüler Yayınlar