New Haven Open Çeyrek Final 2.Set..

Set arasında Pavlyuchenkova antrenör molası aldı. Biraz daha kendine hakim olmak durumunda, raketi yere vurup duruyor:) Genç oyuncularda çokça izlediğim bir hareket. Rahatlamanın aksine bence sinirleri daha da bozuluyor böyle yaptıkça. İlk servis Li Na'da ancak yine bir yağmur arası verildi. Ve şu an itibariyle maç ertelendi:( 

Herhalde oyuncuların konsantrasyonunu bundan daha çok bozacak başka birşey yoktur. Maça tam giremedi iki oyuncu çünkü sürekli bir bekleme durumu oldu. Yağmur ne kadar sürecek bilinmez.

Bu arada şu an Tv'de Li Na'nın koçuyla yapılmış röportaj var. Çok önemli şeyler söylüyor Michael Mortensen. Li Na için, "Olumlu düşünmesi, kendisine saygı duyulduğunu unutmaması, iyi bir oyuncu olduğunu hep hatırlaması gerekiyor" diyor. Yani şampiyonda olsanız demekki insan doğası gereği özgüvenini yitirebiliyor. Kendi değerini unutmadan, hep hedefe bakarak, pozitif düşünerek çok çalışmak gerekiyor. Sanıyorum hayatta insanı başarıya bu bakış açısı götürüyor..

Yağmur devam ediyor gibi. Maç ne zaman başlar bilinmez, şimdilik benden bu kadar. Maçın sonucuyla ilgili muhakkak yazacağım, hele bir oynansın:)

Herkese iyi geceler..












Yorumlar

  1. Adsız26.8.11

    Maç oynanmadı sanırım ertesi güne mi bıraktılar?
    Bu durum da konsantrasyon için çok kötü, o gün biri ertesi gün diğeri konsantre olursa sonuç farklı olur...Doğanın adaleti mi demeli buna :)

    YanıtlaSil
  2. Mac esnasinda yagmur basladi ve ertelenmisti. ABD ile saat farkindan dolayi bizde maca gece devam edildi ve N.Lİ yari finale cikti. Detaylari gun icinde verecegim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar